ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ Α' ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ...!!!

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΥ

ΓΙΑ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ Α' ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ...!!!


     Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και πρώην υπουργός Θεόδωρος Ρουσόπουλος σε τηλεοπτικό πάνελ στο κανάλι Kontra24 σε ερώτηση της δημοσιογράφου Αναστασίας Γιάμαλη για τον κάθε πολίτη που κινδυνεύει λόγω δανείου να χάσει το σπίτι του είπε ότι: "Ούτως ή άλλως θα έχανε το σπίτι του. Γιατί σας εκπλήσσει;"...!!!


     Ο κύριος Ρουσόπουλος θέλοντας να υπερασπιστεί το δήθεν έργο της δεξιάς παράταξης είπε ότι η κυβέρνηση κατάφερε να μειώσει τα κόκκινα δάνεια σε σχέση με την άλλη επιζήμια για τον τόπο κυβέρνηση Τσίπρα ενώ στην πραγματικότητα αυτά πουλήθηκαν σε ξένα funds και γι' αυτό φαίνεται να έχουν μειωθεί.  Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι οι δανειολήπτες σταμάτησαν να χάνουν τα σπίτια τους.

     Η αρπαγή των σπιτιών πλέον έγινε ρουτίνα. Ο κόσμος εξακολουθεί να χάνει τα σπίτια του από τις τράπεζες, προστασία πρώτης κατοικίας δεν υπάρχει, αφού άνθρωποι μπορούν να χάσουν την κατοικία τους ακόμα και για ένα ευρώ χρέος...!!!  Και ο κύριος Ρουσόπουλος τι διαβεβαιώνει;;;  Ότι θα χάσουν το σπίτι τους ούτως ή άλλως και λυπάται γιατί όπως λέει αυτή είναι αλήθεια...!!!

     Αυτό αρκέστηκε να πει χωρίς οίκτο στην εκπομπή αυτή, την ώρα που όπως λένε δικηγόροι σε όλη την Ελλάδα ότι «Η Νέα Δημοκρατία σταμάτησε ΠΛΗΡΩΣ οποιαδήποτε ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ της ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ»...!!!

     Ενώ περισσότεροι από 30.000 πολίτες κινδυνεύουν να χάσουν τα σπίτια τους ο κύριος Θεόδωρος Ρουσόπουλος από το Kontra24 και η σύζυγός του Μάρα Ζαχαρέα καθημερινά από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR CHANNEL...


...δεν ενημερώνουν επαρκώς τον δανειολήπτη και γενικότερα τον Έλληνα πολίτη ότι τα κόκκινα δάνεια των πολιτών από το 2008 έως και το 2012 έχουν εκκαθαριστεί κι έχουν πληρωθεί με την ανακεφαλοποίηση των τραπεζών με τους εξής παρακάτω νόμους...


     Επίσης ο κύριος Ρουσόπουλος παραπληροφορεί τον τηλεθεατή λέγοντας ότι οι τράπεζες δεν είναι κρατικά ελεγχόμενες ενώ η ίδιες αριστερές και δεξιές μνημονιακές κυβερνήσεις όλα αυτά τα χρόνια τις διευκόλυναν με νόμους και με Φ.Ε.Κ. δίνοντάς τους πακτωλό χρημάτων δήθεν για να τις σώσουν κι αν δεν έχουν αυτές να τα επιστρέψουν όπως λένε οι νόμοι, τα χρεώνουν σε όλους εμάς τους φτωχοποιημένους Έλληνες πολίτες...!!!

     Άλλο ένα σημαντικό στοιχείο που ξέχασε να μας πει ο κύριος Υπουργός της Κυβέρνησης είναι για τους καταπιστευματικούς λογαριασμούς που έχει η ΕΛΛΑΣ στην ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ...



ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟΥ Ο.Η.Ε.


ΣΕΛΙΔΕΣ 54 & 55 - ΕΛΛΑΣ ΚΩΔΙΚΟΣ: 62 ΕΩΣ 62-9 ΔΕΙΤΕ ΤΟ...!!!


     Αφού δεν είναι ελεγχόμενες οι τράπεζες από την κυβέρνηση όπως ψευδώς αναφέρει ο κύριος Ρουσόπουλος γιατί αυτές τραβάνε χρήματα του Έθνους των Ελλήνων απευθείας από τους παραπάνω 10 λογαριασμούς (που φαίνονται στις γκρίζες οθόνες των Ελληνικών τραπεζών) με τα Ειδικά Τραβηχτικά Δικαιώματα τα λεγόμενα από τους ειδικούς S.D.R. - Special Drawing Rights ???

ΙΔΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ...!!!



     Στην ουσία αυτό που διαπιστώνουμε σήμερα να συμβαίνει στη χώρα μας είναι ότι η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, η θυγατρική της ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ καθώς και όλες οι συστημικές τράπεζες μέσω του Τ.Χ.Σ. ανήκουν στους Χαζάρους-Εβραίους Τραπεζίτες - Όμιλος Ρότσιλντ (ROTHSCHILD) - με έδρα τη Φρανκφούρτη, τα οποία δικά τους πολιτικά παιδιά διατηρούνε το Κ.Ι.Σ. (Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο) αφορολόγητο από το 1920 μα το σημαντικότερο...!!! δεν εκκαθαρίζουν ποτέ την ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ που είναι συγχωνευμένη μέσα στην ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ από το 1932 εξαθλιώνοντας τον Έλληνα πολίτη μέσα στην ίδια του την χώρα αναγκάζοντάς τον να χάνει από την εργασία του μέχρι και το σπίτι του...!!!

Χωλίδης Κωνσταντίνος


Σχόλια

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΝΟΜΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ ΧΩΛΙΔΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

20.000 ΕΥΡΩ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ε.ΣΥ. ΓΙΑ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ...!!!

ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ --- ΚΑΙ ΟΙ 198 ΟΙ ΧΩΡΕΣ.

ΤΟ ΑΚΡΩΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΤΕΩΣ ΒΑΣΙΛΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΓΝΩΡΙΖΕ...

Η ΘΑΝΟΥΣΑ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΥΠΕΓΡΑΦΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...!!! ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ...

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΣΙΣ - ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΕΣ...!!!

ΜΑΚΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ - ΑΠΟΣΤΑΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΙ ΑΠΟ ΤΟ 2014 ΠΑΡΑΓΕΙ ΑΔΙΚΟ

ΠΤΩΜΑΤΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ ΣΤΑ ΜΕΤΩΠΑ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ - ΣΤΥΓΝΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ;;;

ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΑ ΖΗΝΑ ΚΟΥΤΣΕΛΙΝΗ ΔΕΝ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ 600 ΔΙΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ;;;

ΛΑΜΠΡΟ ΠΑΣΧΟ ΜΗΠΩΣ ΠΑΣΧΕΙ Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΣ;; ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ;; ΔΕΝ ΜΙΛΑΣ;; 600 ΔΙΣ

20.000 ΕΥΡΩ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ε.ΣΥ. ΓΙΑ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ...!!!