ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΛΕΣ: "Μα είναι δυνατόν να ψηφίζει κανείς την ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ του Σώρρα;"

ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΛΕΣ:
"Μα είναι δυνατόν να ψηφίζει κανείς την ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ του Σώρρα;"

     Δύο εκατομμύρια τετρακόσιες χιλιάδες 2.400.000 ψήφισαν ΝΔ. (Λένε οι ίδιοι...)
     Ο Αρτέμης Σώρρας δεν κυβέρνησε ποτέ, αποδεδειγμένα από 3 δικαστικές αποφάσεις δεν εξαπάτησε κανέναν σε πολιτειακό κομμάτι, δεν έβαλε ΕΝΦΙΑ, δεν ψήφισε αντισυνταγματικούς και αντιανθρώπινους-απάνθρωπους νόμους, δεν έκανε έξωση σε κανέναν, δεν είχε ποτέ υπ'ευθύνη του την πολιτική προστασία της χώρας όσο αυτή φλέγεται, πνίγεται, σείεται, δεν βγήκε ποτέ στη Βουλή να ωρύεται ότι "διασφαλίζει την ασφάλεια" και να βγαίνει ψεύτης 2 εβδομάδες μετά με 57 νεκρούς και εκατοντάδες αγνοούμενους. (αυτοί δεν είναι νεκροί αφού δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί ο θάνατός τους, το οποίο είναι απλά εγκληματικό και μόνο σαν σκέψη.) Δεν έκοψε συντάξεις, δεν έκοψε μισθούς, δεν έφτιαξε διόδια, δεν πέρασε νόμο για την αλλαγή φυσιολογίας ανηλίκων, δεν σκότωσε, δεν πούλησε δημόσιες επιχειρήσεις, δεν έδωσε τα ταμεία της χώρας σε ανεξάρτητη αρχή, δεν ανέβασε το κόστος ζωής, δεν έριξε την ποιότητα ζωής, δεν έκανε υποκλοπές, δεν έκοψε το ρεύμα σε άρρωστους ανθρώπους με μηχανική υποστήριξη και μη, δεν ιδιωτικοποιεί το νερό μια μέρα μετά τα Τέμπη, δεν είναι υπόχρεος σε κανέναν ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΣΥΛΙΑ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

     Των πολιτών που τους μιλάει από την πρώτη στιγμή για διαχείριση του πλούτου τους και όχι χρέους όπως κάνουν οι επικυρίαρχοι! Των πολιτών που ότι έχει πεί τους το αποδεικνύει μέσω αποδεικτικής διεργασίας, πράγμα που απ' όλους τους απέναντι, μικρούς και μεγάλους κανείς ποτέ δεν έχει και ούτε πρόκειται να κάνει γιατί πολύ απλά δεν μπορούν! Το αφήγημα τους, το ψέμα τους, η υποκρισία τους, το παραμύθι τους καταρρέει! Αυτός λοιπόν ο άνθρωπος φυλακίστηκε από αυτούς που εργάζονται με μεγάλη ευχαρίστηση ώστε να σε ΕΞΑΘΛΙΩΣΟΥΝ για δικό τους προσωπικό ώφελος, γιατί αυτός ο άνθρωπος ξεκίνησε να σου ανοίξει τα μάτια, να σου ΠΕΙ και να σου αποδείξει την αλήθεια ώστε να σε ενώσει με τα αδέρφια σου, τους συμπολίτες σου! Να σου δώσει να καταλάβεις, ότι με ΑΦΘΟΝΙΑ και ΕΥΗΜΕΡΙΑ ζείς σαν μονάδα, όταν και το σύνολο, δηλαδή η ολότητα της κοινωνίας μας, στην ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, ζεί υπό αυτές τις συνθήκες ποιότητας, ευημερίας, εξέλιξης και ανέλιξης σε κάθε επίπεδο και τομέα. Σε μια πολιτεία δικαίου και με την ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΑ στην ουσία της όπως ακριβώς αποκωδικοποιείται σαν λέξη.

     Το μόνο που μας ζήτησε και μας ζητάει αυτός ο άνθρωπος, είναι απλά να ενωθούμε και αντί αυτού εμείς τον χλευάζουμε γιατί έτσι μας είπαν αυτοί όλοι που δεν έχουν αφήσει τίποτα όρθιο στον τόπο μας. Γιατί μας είναι ακατόρθωτο να δεχθούμε ότι έχουμε πέσει θύμα πλάνης και εξαπάτησης. Γιατί στην πλειοψηφία μας, μας έχουν φτάσει στο σημείο, να μην είμαστε σε θέση να ακούσουμε τον αδελφό μας, τον συμπολίτη μας, διότι είναι ψεκασμένος όπως μας είπαν αυτοί που θέλουν το "καλό" μας.

Άρθρο του Εμμανουήλ Κυπραίου
Υποψήφιος Βουλευτής με την Ε.ΣΥ.
"
Ελλήνων Συνέλευσις" στον Νομό Ηρακλείου

     Δικάστηκε 3 φορές λοιπόν για τις ίδιες κακουργηματικές κατηγορίες και αθωώθηκε από τις ίδιες τις αρχές που τον δίκασαν. Και τώρα εσύ αναρωτιέσαι ποιός και γιατί ψηφίζει ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ; ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΙΑ, ΜΑΤΙΑ, ΜΝΗΜΗ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΟΥΜΕ.

     Μήπως να αναρωτηθείς καλύτερα ποιός ψηφίζει εκβιαστές, κλέφτες, ληστές, εγκληματίες κατά της ανθρωπότητας, δολοφόνους, και τους κάνει και κυβέρνηση; Γιατί..;; Για μια θέση; Για χρήματα; Γιατί είναι κουμπάρος, ξάδερφος, και δεν συμαζεύεται...; Η ψήφος σου είσαι εσύ! Η ψήφος σου είναι το μέλλον των παιδιών σου και του τόπου μας! Δεν είναι υποχρέωση ούτε ανταλλάσσεται αδερφέ μου!

     Έλληνα! Άκουσε μας, κοίταξε τις αδιάσειστες αποδείξεις, μάθε την αλήθεια και δράσε μαζί μας!Από εδώ από την ιερή γενέτειρα μας θα ξεκινήσει για όλο τον κόσμο!

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ μέχρι να σβήσει ο ήλιος




Σχόλια

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΝΟΜΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ ΧΩΛΙΔΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

20.000 ΕΥΡΩ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ε.ΣΥ. ΓΙΑ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ...!!!

ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ --- ΚΑΙ ΟΙ 198 ΟΙ ΧΩΡΕΣ.

ΤΟ ΑΚΡΩΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΤΕΩΣ ΒΑΣΙΛΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΓΝΩΡΙΖΕ...

Η ΘΑΝΟΥΣΑ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΥΠΕΓΡΑΦΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...!!! ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ...

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΣΙΣ - ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΕΣ...!!!

ΜΑΚΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ - ΑΠΟΣΤΑΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΙ ΑΠΟ ΤΟ 2014 ΠΑΡΑΓΕΙ ΑΔΙΚΟ

ΠΤΩΜΑΤΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ ΣΤΑ ΜΕΤΩΠΑ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ - ΣΤΥΓΝΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ;;;

ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΑ ΖΗΝΑ ΚΟΥΤΣΕΛΙΝΗ ΔΕΝ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ 600 ΔΙΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ;;;

ΛΑΜΠΡΟ ΠΑΣΧΟ ΜΗΠΩΣ ΠΑΣΧΕΙ Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΣ;; ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ;; ΔΕΝ ΜΙΛΑΣ;; 600 ΔΙΣ

20.000 ΕΥΡΩ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ε.ΣΥ. ΓΙΑ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ...!!!