Πού πήγαν τα εκατομμύρια ευρώ για τα αντιπλημμυρικά της Θεσσαλίας ;;;

Πού πήγαν τα εκατομμύρια για τα αντιπλημμυρικά της Θεσσαλίας ;;;


     Μετά τις ανυπολόγιστες καταστροφές που προκάλεσε ο Ιανός, η ανθελληνική κυβέρνηση όχι μόνο δεν εκτέλεσε τα αντιπλημμυρικά έργα στην Καρδίτσα από το 2021 ύψους 143.000.000 ευρώ αλλά επιβεβαίωσε για ακόμα μια φορά το πόσο ανθελληνική είναι.
     Ο εμπαιγμός των κατοίκων του Θεσσαλικού κάμπου και της ευρύτερης πληγείσας περιοχής είναι στη φράση: «Κατάσταση Ειδικής Κινητοποίησης Πολιτικής Προστασίας».  Να το πούμε πιο απλά για να το καταλάβουν κι αυτοί που περιμένουν αποζημιώσεις.
     Όταν η χώρα μας βρισκόταν σε πύρινο κλοιό, η «κυβέρνηση» του ψυχοπαθή του Μαξίμου, δεν κήρυξε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.  Όταν η χώρα μας βρέθηκε να πνίγεται, πάλι ο ψυχοπαθής του Μαξίμου δεν κήρυξε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Τι έκανε; Κήρυξε "Κατάσταση Ειδικής Κινητοποίησης Πολιτικής Προστασίας".  Μαντέψτε ποια είναι η διαφορά...
     Όταν μια Ευρωπαϊκή χώρα κηρύσσεται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, τότε κινείται ο Ευρωπαϊκός μηχανισμός παροχής βοήθειας με κάθε μέσο και τρόπο (ανθρώπινο δυναμικό, μηχανική υποστήριξη, ανθρωπιστική βοήθεια κ.ο.κ.) και στη συνέχεια, η κυβέρνηση υποχρεούται ν’ αποζημιώσει τους πληγέντες.
     Στην περίπτωση όμως της Κατάστασης Ειδικής Κινητοποίησης Πολιτικής Προστασίας, κανένας Ευρωπαϊκός μηχανισμός δεν κινείται και η κυβέρνηση δεν υποχρεούται στην παροχή αποζημίωσης. Η υπόθεση «αποζημίωση» επαφίεται στη… «διακριτική ευχέρεια» του εκάστοτε πρωθυπουργού…


      Τα έργα λοιπόν που ΕΠΡΕΠΕ να γίνουν σύμφωνα με τις εξαγγελίες του Πρωθυπουργού από τις πλημμύρες της ίδιας περιοχής το 2021 ΔΕΝ θωράκισαν την Καρδίτσα και η κυβέρνηση οφείλει να λογοδοτήσει στους Έλληνες πολίτες για το που "ξοδεύτηκε" το υπέρογκο αυτό κονδύλι.
     Για τα αντιπλημμυρικά άλλωστε που ΔΕΝ πραγματοποίησε, η Ελλάδα κατηγορείται από το 2022 από την Ευρωπαϊκή Ένωση που θα την καθίσει στο «σκαμνί» διότι η χώρα μέσω του αρμόδιου Υπουργείου δεν έχει κάνει την επικαιροποίηση των χαρτών πλημμυρών που η τελική προθεσμία τους έληξε τον Μάρτιο του 2020. Άλλο ένα στοιχείο να αποδείξει την ανικανότητα των κυβερνώντων που συνεχίζουν οι ίδιοι, αυτούς δηλαδή που είχαμε στην διοίκηση της χώρας τα προηγούμενα 4 χρόνια.
     Η πατρίδα μας κι ο τόπος μας είναι άδικο να υποφέρουν όλα αυτά τα δεινά από αστοχίες, έλλειψη σχεδιασμού και ανεπάρκεια χρημάτων στους Δήμους και στις Περιφέρειες.  Αν στις εκλογές του 2019 είχε εκλεγεί με μεγάλη πλειοψηφία η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ως αποτέλεσμα της συνένωσης όλων των Ελλήνων θα είχαμε αποφύγει όλες αυτές τις καταστροφές διότι πολλά έργα ανά την Ελλάδα θα είχαν τελειώσει και πολλά περισσότερα θα ήταν σε εξέλιξη με την μοναδική επενδυτική προσφορά που έκανε ο Πρόεδρος της Ελλήνων Συνέλευσις ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ύψους 2,3 τρισεκατομμυρίων ευρώ και για τους 325 δήμους της χώρας μας με το πρόγραμμα "ΟΡΑΜΑ ΕΛΛΑΣ" ένα νέο σχέδιο Μάρσαλ δηλαδή με το τεράστιο αυτό ποσό 6 φορές το χρέος μας...!!!
     

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ...





Άρθρο του Χωλίδη Κωνσταντίνου









Σχόλια

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΝΟΜΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ ΧΩΛΙΔΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

20.000 ΕΥΡΩ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ε.ΣΥ. ΓΙΑ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ...!!!

ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ --- ΚΑΙ ΟΙ 198 ΟΙ ΧΩΡΕΣ.

ΤΟ ΑΚΡΩΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΤΕΩΣ ΒΑΣΙΛΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΓΝΩΡΙΖΕ...

Η ΘΑΝΟΥΣΑ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΥΠΕΓΡΑΦΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...!!! ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ...

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΣΙΣ - ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΕΣ...!!!

ΜΑΚΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ - ΑΠΟΣΤΑΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΙ ΑΠΟ ΤΟ 2014 ΠΑΡΑΓΕΙ ΑΔΙΚΟ

ΠΤΩΜΑΤΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ ΣΤΑ ΜΕΤΩΠΑ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ - ΣΤΥΓΝΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ;;;

ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΑ ΖΗΝΑ ΚΟΥΤΣΕΛΙΝΗ ΔΕΝ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ 600 ΔΙΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ;;;

ΛΑΜΠΡΟ ΠΑΣΧΟ ΜΗΠΩΣ ΠΑΣΧΕΙ Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΣ;; ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ;; ΔΕΝ ΜΙΛΑΣ;; 600 ΔΙΣ

20.000 ΕΥΡΩ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ε.ΣΥ. ΓΙΑ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ...!!!